Składniki aktywne
Kwas ferulowy – właściwości i zastosowanie
Kwas ferulowy należy do grupy antyoksydantów. Stosowany w składach kosmetyków pomaga m.in. redukować przebarwienia. Poznaj właściwości tego składnika aktywnego.
Ostatnio szukane
Popularne
Moje konto
Z kontem zbierasz punkty Dottore Club i śledzisz zamówienia.
Pomoc
Sprawdź pisownię albo wpisz nazwę linii, np. rossatore, NMF, retino.
Najczęściej kupowane
Nie wiesz, czego szukać?Wirtualny kosmetolog dobierze pielęgnację.Konto B2B dla gabinetów i klinik
Temat przewodni
Zbiór artykułów i wskazówek eksperckich związanych z tematem: składy kosmetyków.
Składniki aktywne
Kwas ferulowy należy do grupy antyoksydantów. Stosowany w składach kosmetyków pomaga m.in. redukować przebarwienia. Poznaj właściwości tego składnika aktywnego.